Як відрізнити справжні мясні товари від підробки: фальсифікація

Чим різняться підробки мясних товарів і оригінали? Як правильно відрізнити фальсифікат від оригінальної продукції? Визначення за зовнішнім виглядом і властивостями

Чому існує фальсифікат

Подібна ідентифікація фальсифікату ні для кого не секрет. Кожен може отримати відповідну інформацію, просто вивчивши етикетку, а також маркування на м’ясних продуктах.

Оскільки це знають навіть звичайні споживачі, то і контролюючі відомства також в курсі, що продається в багатьох магазинах. Але при цьому продукцію не вилучають, відсутній контроль, нічого не змінюється.

Є кілька причин широкого розповсюдження фальсифікації м’ясної продукції, а також порушень чинного законодавства щодо її виробництва і продажу:

  • недосконалість законів;
  • неналежна робота системи контролю;
  • відсутність ефективної роботи з боку наглядових і контрольних органів;
  • слабка робота громадських організацій;
  • низькі показники споживчої грамотності.

Фактично, держава і ми самі даємо недобросовісним виробникам нас дурити, а також продавати товар низької якості.