Як відрізнити підроблені китайський яйця від справжніх

Детальна інформація за самостійним відмінності від оригіналу підробки курячих яєць. Пропонуємо актуальні поради по виявленню відмінностей контрафактної продукції

Привіт! Комусь здасться дивним те, про що піде мова. Але сьогодні говоримо про підроблені яйця.

Дивно, що тільки не роблять в Китаї. Нікого підробленим маслом не здивуєш. Або ковбасою, де м’яса практично немає.

Але підроблені курячі яйця — це якийсь новий, абсолютно немислимий рівень обману людей. Причому активне поширення цих виробів лякає.

Поки в Росії не було офіційно зафіксовано ввезення таких яєць.

у багатьох в голові не вкладається, що курячі яйця можуть бути не справжні, а якась підробка. Адже там є шкаралупа, жовток і білок.

Перше знайомство

Перш ніж розповісти про те, як визначити підроблені яйця від справжніх, потрібно зрозуміти їх суть.

Китайці завжди вміли підробляти, імітувати і видавати різні предмети за те, чим вони насправді не є. Зараз з Піднебесної в Росію приходять копії популярної одягу, аксесуарів, а також смартфонів, творів мистецтва та багато іншого.

Але підроблені яйця з Китаю — це шок для мільйонів людей.

Так, майстри імітацій з Піднебесної навчилися робити синтетичне м’ясо, буквально з повітря створювати продукти харчування. Але курячі яйця здавалися чимось недосяжним. Тим, що підробити неможливо. Як же всі помилялися. Розробки велися давно. І вже є результати.

тут Жахливо те, що синтетичний аналог важко відрізнити від справжньої продукції.

Ніхто не буде сперечатися з тим фактом, що яйця — корисний продукт. В них містяться поживні речовини, комплекс вітамінів, мінералів і мікроелементів. Також це джерело корисного холестерину, який не шкодить здоров’ю людини.

Тому рекомендується вживати по 1 штучці на день дорослим людям. Також обов’язково додають у раціон дитячого харчування. Фактично це незамінний продукт, аналогів якому немає.

Китайські яйця інші. Цей вид продукції ще гірше, ніж підроблена ікра. Вам вже відомо, що видає підроблену червону ікру, а також більш дорогу чорну ікру.

Але там хоча б використовується білок.

З псевдо яйцями ситуація інша. Це пустушки. Нічого корисного в складі немає. Шкаралупу роблять з штучних матеріалів. Внутрішнє наповнення частково натуральне, але і тут без хімії і синтетики не обійшлося.

Важко сказати, як вживання навіть 2-3 таких виробів позначиться на здоров’ї людини. Користі не отримаєте точно. А ще є шанс зіткнутися з харчовим отруєнням, а також іншими неприємними наслідками.