Як відрізнити справжні мясні товари від підробки: фальсифікація

Чим різняться підробки мясних товарів і оригінали? Як правильно відрізнити фальсифікат від оригінальної продукції? Визначення за зовнішнім виглядом і властивостями

Спотворена харчова цінність

Вивчаючи різні способи фальсифікації м’ясних консервів і продуктів, варто згадати проблему недостовірної інформації про властивості, а також харчової цінності.

Причини можуть бути різні. Це неправильні розрахунки харчової цінності з боку виробника. Але найчастіше мова йде про недотримання рецептури. Тобто закладають більше дешевої сировини. При цьому частка сировини вищого ґатунку знижується, або відсутній взагалі.

Трудночитаемый шрифт

Щоб не порушувати технічний регламент, вимога Госту, а також закон, виробники застосовують популярний метод.

Для цього наноситься вся необхідна інформація. Але з однією поправкою. Шрифт на етикетці виявляється дуже дрібним. Його важко розібрати навіть тим людям, у яких хороший зір.

Або ж мають етикетці в місцях, де їх важко буде прочитати.

Існує менш помітний метод фальсифікації. Це перехід кольору етикетки. Якраз на тому місці, де починається перерахування непопулярних, а також небажаних інгредієнтів. Поєднання кольорів заважає людині прочитати склад повністю. Але побачивши щодо хороші компоненти, впевнено купує м’ясний продукт.