Упаковка
Хоч це і не найочевидніший варіант того, як відрізнити підроблений тростинний цукор від підробленого, з цього цілком можна почати.
Зверніть увагу на упаковку, а також на написи. Тут враховуйте такі моменти:
- на упаковці обов’язково має бути присутнім слово «нерафінований»;
- в тексті не буде помилок, помилок і неточностей;
- дизайн упаковки відповідає оригінальному продукту (можна знайти в Інтернеті або на сайт виробника, якщо він є);
- присутні написи російською мовою, що підтверджує легальність ввезення продукту в країну.
В іншому ж упаковка зазвичай не дає 100% гарантію того, що це підробка або оригінал. Потрібно враховувати й інші моменти.
А хто виробник
Досить слушне запитання. Очерет не росте повсюдно. Тому далеко не скрізь можна знайти очеретяні плантації, а також виробників цього продукту.
Є кілька країн-виробників, які є основними локаціями для виробників:
- Куба;
- Коста-Ріка;
- Бразилія;
- Індія;
- США;
- о. Маврикія;
- Південна Америка;
- Гватемала;
- Гавайські острови.
Намагайтеся орієнтуватися на виробників саме з цих країн. Зустріти вітчизняних виробників неможливо. Вони можуть бути хіба що пакувальниками. При цьому обов’язково повинна вказувати країна, звідки завезено очерет.