Як відрізнити справжній тростинний цукор від підробки

Детальна інформація про відмінності між підробкою тростинного цукру і оригіналом. Ознаки, за якими можна відразу визначити фальсифікований неякісний товар

Упаковка

Хоч це і не найочевидніший варіант того, як відрізнити підроблений тростинний цукор від підробленого, з цього цілком можна почати.

Зверніть увагу на упаковку, а також на написи. Тут враховуйте такі моменти:

  • на упаковці обов’язково має бути присутнім слово «нерафінований»;
  • в тексті не буде помилок, помилок і неточностей;
  • дизайн упаковки відповідає оригінальному продукту (можна знайти в Інтернеті або на сайт виробника, якщо він є);
  • присутні написи російською мовою, що підтверджує легальність ввезення продукту в країну.

В іншому ж упаковка зазвичай не дає 100% гарантію того, що це підробка або оригінал. Потрібно враховувати й інші моменти.

А хто виробник

Досить слушне запитання. Очерет не росте повсюдно. Тому далеко не скрізь можна знайти очеретяні плантації, а також виробників цього продукту.

Є кілька країн-виробників, які є основними локаціями для виробників:

  • Куба;
  • Коста-Ріка;
  • Бразилія;
  • Індія;
  • США;
  • о. Маврикія;
  • Південна Америка;
  • Гватемала;
  • Гавайські острови.

Намагайтеся орієнтуватися на виробників саме з цих країн. Зустріти вітчизняних виробників неможливо. Вони можуть бути хіба що пакувальниками. При цьому обов’язково повинна вказувати країна, звідки завезено очерет.