Аналіз пилку
Хороший спосіб зробити висновок про якість, а також достовірності товару. Це вивчення пыльцевого аналізу. У офіційних виробників і реалізаторів він повинен бути.
Якщо документ відсутній, або в списку немає псоралея костянковой, то це підробка.
Самостійно здавати зразки на лабораторний аналіз не вигідно.
Запах і смак
У справжнього аккурая немає сильно вираженого смаку або аромату.
Після вживання не повинно залишатися приторного післясмаку.
Якщо речовина йде з кислинкою, то його рано зібрали, і мед почав псуватися.
Ніякого синтетичного присмаку або яскравого аромату. Інакше це підробка. Причому низької якості.
Вода
Перевірити бджолиний аккураевый мед на предмет достовірності допоможе проста вода.
Треба зробити наступне:
- набрати у стакан або чашку воду;
- взяти ложку меду;
- змішати з водою;
- вивчити результат.
Якщо вода помутніє і стане світло-жовтою, то це оригінал.
Підробки розчиняються у вигляді пластівців, а також можуть зовсім не змішуватися у воді.