Як відрізнити підроблений аккураевый мед від оригіналу

Порівняльна характеристики підробки аккураевого меду і оригіналу. Як правильно відрізнити фальсифікат від оригінальної продукції. Визначення за зовнішнім виглядом і властивостями

Аналіз пилку

Хороший спосіб зробити висновок про якість, а також достовірності товару. Це вивчення пыльцевого аналізу. У офіційних виробників і реалізаторів він повинен бути.

Якщо документ відсутній, або в списку немає псоралея костянковой, то це підробка.

Самостійно здавати зразки на лабораторний аналіз не вигідно.

Запах і смак

У справжнього аккурая немає сильно вираженого смаку або аромату.

Після вживання не повинно залишатися приторного післясмаку.

Якщо речовина йде з кислинкою, то його рано зібрали, і мед почав псуватися.

Ніякого синтетичного присмаку або яскравого аромату. Інакше це підробка. Причому низької якості.

Вода

Перевірити бджолиний аккураевый мед на предмет достовірності допоможе проста вода.

Треба зробити наступне:

  • набрати у стакан або чашку воду;
  • взяти ложку меду;
  • змішати з водою;
  • вивчити результат.

Якщо вода помутніє і стане світло-жовтою, то це оригінал.

Підробки розчиняються у вигляді пластівців, а також можуть зовсім не змішуватися у воді.