Як відрізнити оригінал кави Лавацца від підробки

Посібник з самостійного визначення підробки кава Lavazza. Якими властивостями, зовнішнім виглядом та іншими ознаками повинна володіти справжня продукція

Що видає підробку

Уявіть вишуканий сніданок. Це свіжий багет, намазаний вершковим маслом, а зверху викладена червона ікра. А може навіть чорна ікра. Також зварені курячі яйця круто або некруто. В чашечці випромінює свіжий аромат кави.

Але ж у підсумку може виявитися так, що замість ікри дешева імітація, яйця і зовсім зроблені синтетичним шляхом, а замість вершкового масла в кращому випадку маргарин. І все це більш ніж можливо в наш час. Підроблені продукти харчування активно розповсюджуються. І з цим доводиться боротися самим покупцям. Як? Просто не брати подібні продукти, а також перевіряти їх достовірність.

Питання з приводу кави Lavazza як відрізнити підробку виникає у людей все частіше. Пояснюється це просто. Підробки хлинули на російський ринок, а також активно поширюються в країнах СНД.

Це б’є по репутації виробника, а також завдає фінансовий збиток магазини, через які реалізується контрафакт.

Тому поговоримо про те, як відрізнити кави Лавацца Оро від підробки, а також інші сорти.

Зробити це можна за:

  • помолу;
  • клапану;
  • упаковці;
  • нижнього зрізу;
  • тексту;
  • наклейці;
  • лінії згину;
  • дату виробництва;
  • зовнішнім виглядом завареної кави.

Далі детально про каву Lavazza — як відрізнити підробку.