Що видає підробку
Уявіть вишуканий сніданок. Це свіжий багет, намазаний вершковим маслом, а зверху викладена червона ікра. А може навіть чорна ікра. Також зварені курячі яйця круто або некруто. В чашечці випромінює свіжий аромат кави.
Але ж у підсумку може виявитися так, що замість ікри дешева імітація, яйця і зовсім зроблені синтетичним шляхом, а замість вершкового масла в кращому випадку маргарин. І все це більш ніж можливо в наш час. Підроблені продукти харчування активно розповсюджуються. І з цим доводиться боротися самим покупцям. Як? Просто не брати подібні продукти, а також перевіряти їх достовірність.
Питання з приводу кави Lavazza як відрізнити підробку виникає у людей все частіше. Пояснюється це просто. Підробки хлинули на російський ринок, а також активно поширюються в країнах СНД.
Це б’є по репутації виробника, а також завдає фінансовий збиток магазини, через які реалізується контрафакт.
Тому поговоримо про те, як відрізнити кави Лавацца Оро від підробки, а також інші сорти.
Зробити це можна за:
- помолу;
- клапану;
- упаковці;
- нижнього зрізу;
- тексту;
- наклейці;
- лінії згину;
- дату виробництва;
- зовнішнім виглядом завареної кави.
Далі детально про каву Lavazza — як відрізнити підробку.