Як відрізнити справжні молоко від підробки: фальсифікація

Особливості підробки молока. Розповімо, як просто і швидко визначити фальсифікат і контрафакт серед продукції. Як шахраї навчилися робити репліки товарів

Здрастуйте, дорогі читачі! З покупкою молока раніше було набагато простіше. З сусідніх сіл приїжджали машини. Наші батьки та бабусі йшли з бідонами, купували свіже молоко, і його вживали в їжу різними способами. Зараз же асортимент на полицях величезний. Але фальсифікація молока стала звичним явищем.

Не зовсім зрозуміло, де підроблене молоко, а де справжнє. Різноманітні написи, дивні назви та доповнення до них.

Розібратися у всьому цьому асортименті не так просто. Але можливо.

Оскільки фальсифікація молока і молочних продуктів може завдати шкоди, а також не дати очікуваної користі, слід вчитися розпізнавати обман.

Щоб стати експертом у цій сфері, чітко розуміти, який продукт фальсифікація, а де натуральна молочна маса, варто вивчити види обробки і використовуються різновиди сировини.

Немає сенсу розповідати про те, що молоко може бути коров’ячим, козячим, буйволинным, овечим і так далі. Але у 95% випадків у продаж надходить саме коров’яче молоко.