Здрастуйте, дорогі читачі! З покупкою молока раніше було набагато простіше. З сусідніх сіл приїжджали машини. Наші батьки та бабусі йшли з бідонами, купували свіже молоко, і його вживали в їжу різними способами. Зараз же асортимент на полицях величезний. Але фальсифікація молока стала звичним явищем.
Не зовсім зрозуміло, де підроблене молоко, а де справжнє. Різноманітні написи, дивні назви та доповнення до них.
Розібратися у всьому цьому асортименті не так просто. Але можливо.
Оскільки фальсифікація молока і молочних продуктів може завдати шкоди, а також не дати очікуваної користі, слід вчитися розпізнавати обман.
Щоб стати експертом у цій сфері, чітко розуміти, який продукт фальсифікація, а де натуральна молочна маса, варто вивчити види обробки і використовуються різновиди сировини.
Немає сенсу розповідати про те, що молоко може бути коров’ячим, козячим, буйволинным, овечим і так далі. Але у 95% випадків у продаж надходить саме коров’яче молоко.