Гліцерин
Також потрібно трохи вина. В нього додають 2-3 краплі гліцерину. І спостерігають за реакцією.
Якщо гліцерин опустився на дно і не вступив у реакцію, це добра ознака. Вино сьогодення.
Якщо гліцерин став червоним або жовтим, то в складі барвники. Це видає фальсифікат.
Підводимо підсумки
Вино — це смачний, а також корисний алкогольний напій. Деякі навіть без побоювань дають його підліткам в обмеженій кількості. Але це окрема розмова.
Вино в розумних обсягах приносить користь людині. Але вживання фальсифікату тільки руйнує його.
Важливо навчитися розрізняти хороше вино від поганого, а також розуміти різницю між благородним напоєм на основі винограду і бурдою з барвниками та ароматизаторами.
Тепер знаєте, як це зробити. Користуйтеся порадами і проводите досліди в домашніх умовах.
Яке вино віддаєте перевагу? Можете по запаху або смаку відрізнити натуральний напій від фальсифікату? Які способи перевірки або тести знаєте?
Діліться думками на цей рахунок, а також відповідайте на питання.
На цьому все. Спасибі за увагу!
Підписуйтесь, коментуйте, задавайте питання і розповідайте про нас друзям!