Як відрізнити справжній узбецький казан від підробки

Покрокове керівництво по вибору оригіналу узбецького казана. Як розрізнити між цією продукцією і фальсифікатом розповість експерт. Недоліки підробленої продукції

Підводимо підсумки

Подібна посуд отримала широке поширення, а також завоювала величезну популярність в Росії і країнах СНД за останній час.

На відміну від тефлонових сковорідок, чавунні казани, виготовлені фахівцями з Узбекистану та Афганістану, забезпечують максимальну безпеку при приготуванні їжі. Це не шкодить здоров’ю. Їжа виходить насиченим, ароматною і дуже смачною.

Це більш ніж вагомі аргументи, щоб і собі придбати подібну посуд для готування.

Але будьте уважними, оскільки ринок почали заповнювати низькоякісні підробки.

Також пам’ятайте, що цей посуд вимагає правильної попередньої підготовки перед першим застосуванням. Зазвичай відповідні рекомендації прописує виробник в інструкціях. Так що на цей момент теж зверніть увагу.

Користувалися коли-небудь афганським або узбецьким казаном? Які улюблені страви в них? Наскільки це краще звичайних сковорідок і казанків? Відчули різницю в смаку страв?

Чекаємо відповідей, а також ваших історій та вражень.

На цьому поки все. Спасибі за увагу!

Підпишіться, залиште коментар, поставте питання і розкажіть про проект друзям!