Привіт! Смак і якість приготовленої їжі залежить від продуктів, а також від використовуваної посуду. Вона повинна бути високого рівня виконання, на основі безпечних матеріалів. На жаль, не завжди це вдається досягти. Багато в чому з-за фальсифікатів на ринку. Сьогодні говоримо про те, як відрізнити узбецький казан від підробки, а також розповімо про афганський казан.
Хоча в обох випадках використовується таке поняття як казан, конструктивно вироби різні.
Така посуд, в основі якої лежить чавунний сплав, дозволяє готувати смачне, насичене і корисне блюдо. Звичайно ж, готування повинне здійснюватися виключно в справжніх виробах.
Підробки небезпечним тим, що їх роблять з низькоякісних матеріалів. У результаті частки цих матеріалів потрапляють в організм людини. Це веде до отруєнь, а також іншим неприємним і небезпечним наслідків.
Єдиний засіб захиститися — це дізнатися, як відрізнити узбецький казан від підробки. Але для справедливості розглянемо окремо 2 варіанти конструкцій.