Підводимо підсумки
Борсуковий жир — це джерело користі і здоров’я для людського організму.
Звичайно, далеко не всі вітають той спосіб, яким ця користь дістається. Але тут вже кожен повинен вирішувати для себе сам, використовувати таку продукцію в своєму раціоні чи ні.
Якщо так подивитися, корів, свиней, овець, а також кіз та птахів теж дуже шкода. Але це не заважає нам кожен день вживати страви з курячої грудки, смажити свинячий або баранячий шашлик, пити молоко, робити яєчню і так далі.
Що думаєте про борсуковий жир? Хто його використовує? Як і для яких цілей? Перевіряєте товар на якість і справжність? Що видає ненатуральний борсуковий жир?
Чекаємо відповідей, а також цікавих історій з особистого досвіду.
На цьому поки все. Будемо прощатися. Спасибі за увагу!
Залишайтеся з нами, пишіть коментарі, задавайте питання і розповідайте про проект друзям!