Особливості виготовлення
Нас цікавить горілка Білуга — як відрізнити підробку від оригіналу. Але для цього потрібно знати, як виробляють оригінальний продукт, і чому це преміум клас, а не звичайна алкогольна продукція середнього цінового діапазону.
- Високоякісна вода. Це дозволяє мінімізувати кількість домішок. Позитивно впливає на смак. Застосовується тільки артезіанська вода з Сибіру.
- Спирт. Для горілки Beluga спирт купують за кордоном. В основі спирту лежить ячмінний солод і проростки. Потім йде додаткове очищення.
- Фільтрація. Кожен компонент продукт проходить ретельну обробку, а також очищення. Для фільтрації застосовують пісок, вугілля і срібло. Вже готова рідина повторно очищається.
- Тривала асиміляція. За рахунок тривалої витримки продукту перед реалізацією поліпшуються його органолептичні характеристики. Тобто горілка дозріває.
- Особливий рецепт. Кожен сорт горілки під маркою Beluga проходить певну кількість етапів фільтрації, має свій термін витримки, а також різні добавки при виробництві. Це робить горілку різною за смаком.
А підроблена Білуга — це сама звичайна горілка. Проводиться за стандартними технологіями. Ніякі особливі способи фільтрації не застосовуються.